Monday, December 20, 2010

Berdatim@IOI MALL

besar+luas=letih kaki berjalan :)

inilah tempat sy dan kazen berdatim datim ahad lepas...husband dia xikut sbb ade keje...syok habess...habeskan duit yee...sgt besar dan sgt luas oke...penat kaki berjalan...tp best la sbb sy pn xpenah pegi lg tpt tu...ini 1st time jejak kaki kt sana...lgpn time tu mmg xde keje nk buat...plus keboringan yg melampau lampau...so kazen ajak g shopping kt sana apalagi dh diri sdri pn memang kaki jalan so ikut je la...sblm pegi memang xde niat nk beli apa2 pn...nak jalan2 je...tp biasalah dh namanya perempuan...paham2 je laa...(ke x paham?) hihi

ada 1 kedai jepun ni lupa lak nama apa harga brg2 yg dijual semua 5 hinggit...murah kan? tp tak pulak sy gedik2 nk beli...pelik! tak tau kenapa mungkin sbb xde yg berkenan or susah ckit nk bawa balik umah or entah lah...tapi lau angkut family sekali confirm2 sy borong semua brg2 kt kedai tu...sbb mmg cantik dan lawa2 la brg kt situ...al maklum la barangan buatan jepun kan...cute je tgk! rasa cam nk cubit2 je (eh bukan baby ni kau nk cubit2) hehe..

haa ni la kedai jepun tu...bunga tu 5 hinggit je...xnak? xnak sudaa...

lepas tu kitorang jalan2 lg...then nmpak kedai baju yg lawa2 ckit terus nk serbu masuk...perempuan biasa laa...hak3! terbeli la tshirt lengan pendek 2 helai...ala murah je pn rm15 hinggit je 2 helai tu...(xcaye plk...betul laa) mahal2 buat ape kn...bukan anak raja pn ni...hii
kazen sy lak berkenan kt jubah2 yg dijual kt kedai tu...tp xbeli xde yg berkenan dihati kot...
jalan lg then kazen nmpk selendang hitam (gmbr kt bwh terbelit tu)
dia nk beli tp sy lak yg kene try...pelik! tp last2 xbeli pn...gedik kan? hahha

try membelit..fuhh! terbelit belit...

then kitorang jalan lg...pusing lg patah balik dan pusing lg IOI MALL tu (kau ingt nk bawa kete ke?) ye laa dh sape suruh buat besar dan luas sgt...haha...sedar tak sedar perut dh mula berdangdut tak henti2...nmpak MCD singgah je la sbb lapar sgt...sy macam biasa BigMac kecik satu! tu pn tak habis makan gk...angkut balik umah...haha...dan tak sah kalau makan tak amik gmbr...

me...=)

my lovely kazen!=)

p/s : balik umah tido tak ingat dunia (tipu jek!) mlm tu kuar balik...kazen n her husband ajak g carrefour punye opening mlm tu...huishh! kecian kt kaki kita taw...hehe
ape2 pn mmg best lahh! billions thanks to my kazen n her husband...:)
with love,

2 comments:

  1. Haha! I look extremely fat alololololo! ;p

    ReplyDelete
  2. haha...tidak mengapa...sbb lps ni i plk nmpak fatty aka TEMBAM! kih3

    ReplyDelete